Wat?
Waarvoor kan de Zelenaar bij jullie terecht?
Conny Herssens: Lunch, dinner, feesten (communie, verjaardag, jubileum, ...)
Welke zijn jullie specialiteiten?
Kikkerbillen, scampi's, zeetong, gin 't Schipken
Hebben jullie een specifieke werkwijze die jullie kenmerkt?
Alles wordt steeds vers bereid!
Werk je alleen of in team?
Wij werken in een tof team!
Welk product of welke service wil je in de kijker zetten?
Ik zet graag ons gambapannetje en onze scampi's Schipken in de kijker.
Waarvoor doe je het?
Waarom ben je ooit met jouw zaak gestart? Wat drijft je om het te blijven doen?
Ik heb de zaak van mijn ouders verdergezet.
Wat is het gekste wat je ooit al tegenkwam in jouw handelszaak?
Een klant bestelde ooit: "Een dame blanche zonder chocoladesaus. Een coupe vanille lust ik niet."
Kan je ons een leuk gezegde meegeven?
"Never trust a skinny cook."
Waar ben je trots op?
Ik ben heel trots op onze goeddraaiende zaak.
Mijn favoriete collega-ondernemer is ...
Onze collega's van restaurant Den Anker.
Een blik op de geschiedenis en de toekomst
Hoelang bestaat jullie zaak al?
In 1914 opende 'Dileken' café 't Schipken. Haar echte naam was Odile Van Assel. Ze hield tot op hoge leeftijd het café open. Mijn ouders toverden het café om tot een restaurant en openden in 1990.
Welke ambities hebben jullie nog?
Blijven verder doen zoals we bezig zijn en natuurlijk nieuwe ideeën uitwerken.
Iets luchtigers
Welk Zeels woord is jouw lievelingswoord?
Lè en awa
Als je niet aan het werk bent, dan vinden we jou …
Topaz, Caban
Vul onze campagneslogan ‘Gezeleg dichtbij’ aan in functie van jouw eigen handelszaak:
Gezeleg dichtbij ...
... met een goed aperitiefje, de lekkerste puiten eten!
Conny wil(len) het liefst dichtbij
Adres
- Adres
- Dijkstraat 86 ,
- Tel.
- GSM
- Website