Wat?
Waarvoor kan de Zelenaar bij jullie terecht?
Timothy en Paola: Bij ons kan de Zelenaar terecht voor een onvergetelijke beleving, of je nu zin hebt in een gezellige middag met vrienden, een intiem hapje eten met twee, of gewoon wilt genieten van een heerlijke cocktail. Wij zijn de plek waar je de dagelijkse drukte achter je kunt laten en je kunt laten onderdompelen in een warme, gastvrije sfeer waar niets moet en genieten kan.
Welke zijn jullie specialiteiten?
Cocktails, tapas & freakshakes zijn toch onze meest gekende en geliefde items op de kaart.
Hebben jullie een specifieke werkwijze die jullie kenmerkt?
We creëren een ongedwongen sfeer waarin iedereen zich welkom voelt. We hechten enorm veel waarde aan persoonlijke service, waarbij elke gast de aandacht krijgt die hij of zij verdient. Daarnaast werken we met dagverse ingrediënten, waardoor onze gerechten en drankjes altijd van hoge kwaliteit zijn. We willen dat elke bezoeker met een glimlach de deur uitgaat.
Bij ons heb je ook de mogelijkheid om eenvoudig via een app aan tafel te bestellen en onze menukaart te raadplegen. Zo hoef je niet te wachten en kan je direct je keuze doorgeven. Natuurlijk hoef je dit niet te gebruiken, want we komen met plezier aan tafel om je bestelling op te nemen. Op deze manier verliezen we het persoonlijke contact niet, en hebben we juist meer tijd om jou in de watten te leggen.
Werk je alleen of in team?
We werken met een geweldig team van jonge mensen die net als wij willen dat klanten een geweldige ervaring hebben en kunnen ontspannen in een ongedwongen sfeer.
Welk product of welke service wil je hier eens in de kijker zetten?
In 2020 hebben we onze fysieke koffiebar Lust gesloten omdat de brunchboxen die we aanboden tijdens de lockdowns een overweldigend succes waren, en we door de coronamaatregelen maar drie tafels konden zetten in die kleine ruimte. Ondertussen, vier jaar later, is de werking van Lust verhuisd naar de keuken van La Promesa en we kunnen niet gelukkiger zijn. We hebben zoveel gemak en rust nu beide zaken onder één dak zitten en ze vullen elkaar perfect aan. Dankzij de grotere keuken hebben we ook onze werking fors kunnen uitbreiden naar meer en grotere opdrachten voor bedrijven.
Waarvoor doe je het?
Waarom zijn jullie ooit met de zaak gestart en wat drijft jullie om verder te blijven doen?
We werkten beiden sinds we tieners waren in de horeca als bijverdienste en hadden altijd al veel dromen en plannen om zelf ooit iets te openen. Die passie voor gastvrijheid en de wens om iets unieks te creëren, hebben ons gemotiveerd om onze eigen zaak te starten. Het zien van tevreden klanten en het voortdurend verbeteren van onze service drijft ons om door te gaan.
Wat is het gekste dat jullie ooit al tegenkwam in de zaak?
Alles wat met en rond de freakshake hype zat en kwam was crazyyyyyy. Meerde tientallen mensen die wachten tot je zaak opengaat, media die je opbellen, rijen mensen die permanent aan de deur stonden te wachten op een plekje. Het was een compleet gekkenhuis, maar ook een ontzettend leuke en vooral onvergetelijke tijd om mee te maken.
Kunnen jullie een leuke anekdote vertellen?
We maakten tijdens de lockdown heel veel brunch- en tapasboxen en hadden veel grote opdrachten, ook voor bedrijven. Maar het zotste was toch de 4.800 tapasboxen die we maakten voor een Gents bedrijf. Heel de zaak van Lust stond van vooraan tot achteraan, en van op de grond tot aan het plafond gevuld.
Waar zijn jullie trots op?
Op onze veerkracht en doorzettingsvermogen. Geen berg of obstakel is te groot. Waar een wil is, is een weg; je vindt altijd wel een oplossing.
Jullie favoriete collega-ondernemer is ...
Teveel om op te noemen. We proberen bij iedereen langs te gaan, gaande van nagels bij Nails Sabrina, tot haar bij Kim op de Lokerenbaan & Deborah van Hairstyling, kleren bij Lieve & Steven van Ness, tot eten & drinken bij onze collega horecaondernemers. Als we er één favoriet moeten uitkiezen, dan zijn dat onze beste vrienden Marah & Freek van het Gildenhuis. We leerden Freek doorheen de jaren dat hij bij ons werkte goed kennen en ontstond een (h)echte band. Ook Marah, die bij ons heel wat jaren werkte als student, veroverde een speciaal plekje in ons hart. Dus je vindt ons logischerwijs op de vrije momenten die we hebben aan hun toog of samen op een terrasje bij een collega-ondernemer.
Een blik op de geschiedenis en de toekomst
Hoelang bestaat jullie zaak al?
La Promesa bestaat dit jaar 11 jaar. Vorig jaar tikten we de mijlpaal van 10 jaar af, wat een speciaal moment was voor ons. We begonnen als twee jonge snotters van 19 en 22, en kijken nu als dertigers met veel voldoening en fierheid terug op die twee ‘jonge gasten’ waar niemand veel van verwachtte toen ze op de markt hun cocktailbar openden. Iedereen keek grappig op wanneer we zeiden dat we in Zele een cocktailbar wilden openen. "In Zele? Cocktails en tapas?" "Oei, amai… succes!" was het antwoord dat we meermaals hoorden. Maar met doorzettingsvermogen en genoeg marketing zie waar we vandaag staan; een grotere zaak en een gekend begrip in Zele en ver daarbuiten.
Welke ambities hebben jullie nog?
"Work hard in silence and let your success make the noise" is onze levensleuze, dus die houden we voorlopig nog voor ons. Maar blijven groeien, leren en verbeteren van wat we nu al doen, staat sowieso op nummer één.
Iets luchtigers
Welk Zeels woord is jouw lievelingswoord?
ajirre
Als je niet aan het werk bent, dan vinden we jou …
In onze tuin of aan het wandelen met onze hondjes in Zele.
Vul onze campagneslogan ‘Gezeleg dichtbij’ aan in functie van jouw eigen handelszaak:
Gezeleg dichtbij ...
... een terraske doen
... ons in’t nief steken
... nekeer goe gaan eten
Timothy en Paola wil(len) het liefst dichtbij

Adres
- Adres
- Zandberg 6 ,
- GSM
- Website