Wat?
Waarvoor kan de Zelenaar bij jullie terecht?
Wij serveren ontbijt, lunch en dessert. Zowel voor een heerlijke koffie alsook een wijntje ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken al vele jaren samen met Wine & Coffee lovers, die garant staan voor kwaliteit. Onze broodjesboxen zijn steeds verkrijgbaar op bestelling.
Welke zijn jullie specialiteiten?
Wij werken steeds met verse producten en trachten van elk gerecht een schilderijtje te maken... het oog wil ook wat. Onze salades en pasta's zijn zeker geliefd bij onze klanten, alsook onze heerlijke verse pannenkoeken!
Hebben jullie een specifieke werkwijze die jullie kenmerkt?
Wij proberen het steeds gezellig te maken voor onze klanten en voor onszelf... uiteindelijk zijn we meer in onze zaak dan thuis. Basil typeert een huiselijke sfeer. Vriendelijkheid en hygiëne staan bij ons op de eerste plaats. Tenslotte kost een lachje geen geld hé!
Werk je alleen of in team?
De horeca is zo onvoorspelbaar, en de loonkosten liggen zo hoog dat wij proberen om alles met z'n tweetjes samen te doen.
Welk product of welke service willen jullie hier eens in de kijker zetten?
Wat velen nog niet weten is dat wij ook verse soep, broodjesboxen en pastasalades leveren aan bedrijven, voor feestjes... aarzel dus niet met jullie vragen want alles is bespreekbaar!
Waarvoor doen jullie het?
Waarom zijn jullie ooit met de zaak gestart?
Muriel werkte reeds voor de vorige uitbaters. De zaak ging toen nog door onder de naam 'Vivaldi'. Toen zij de zaak overlieten, poneerde Muriël het voorstel om dit samen als zussen te doen. Samen zijn wij toen in 2003 in het avontuur gestapt door de zaak over te nemen, toen nog onder dezelfde naam.
Wat is het gekste dat jullie ooit is overkomen in de zaak?
Eigenlijk kunnen we al een boek schrijven over al hetgeen dat ons al is overkomen gedurende de 21 horecajaren. Werkelijk te veel om op te noemen.
Waar zijn jullie trots op?
Dat wij er steeds voor blijven gaan. Horeca is niet de meest gemakkelijke sector en dan had je ook nog corona, de financiële crisis,... Desondanks zijn wij trots op wat 'Basil' vandaag is en waarvoor we staan! The only way is up!
Mijn favoriete collega-ondernemer is ...
We hebben al heel wat horeca-collega's zien komen en gaan. Iedereen doet zijn best op zijn manier. Wij beschouwen dan ook niemand als concurrent... integendeel... We zijn collega's en moeten er zijn voor elkaar. Als er iets is of we hebben iets tekort, durven we al eens te bellen naar 't Schaliënhuys of naar De Kroon. 't Gelag op Heikant is nog zo'n adresje om zeker eens te bezoeken. Zo tof hoe Natasja en Timo deze zaak al opgebouwd hebben.
Een blik op de geschiedenis en de toekomst
Hoelang bestaat jullie zaak al?
Wij zijn in 2003 samen de zaak gestart, toen nog onder de naam Vivaldi. Sinds 2011 zijn we ook eigenaar geworden van het pand. Tijdens corona hebben we beslist dat het tijd was voor totale vernieuwing. Zo werd 'Basil' geboren.
Welke ambities hebben jullie nog?
Wij zijn in de loop der jaren al een aantal keer veranderd van interieur, concept, ... Zo was het bij opstart eerder een café zoals voorheen. Nu focussen wij ons meer op de keuken, het zoeken naar leuke gerechtjes, desserts, ... Het is zo leuk om onze klanten te zien genieten van al dit lekkers. Dat maakt ons gelukkig! We blijven ons best doen en hopen zo onze vaste en ook nieuwe klanten te mogen blijven verwelkomen. Tot binnenkort?
Iets luchtigers
Welk Zeels woord is jullie lievelingswoord?
Aga (We doen alles 'aga')
Als jullie niet aan het werk zijn, dan vinden we jullie …
Thuis. Wij houden ervan om op onze vrije dag te genieten van ons eigen huis. Afspreken met vrienden hoort daar zeker ook bij.
Vul onze campagneslogan ‘GeZeleg dichtbij’ aan in functie van de handelszaak:
GeZeleg dichtbij ...
... een heerlijk ontbijt of lunchke scoren!
Sandy en Muriel wil(len) het liefst dichtbij

Adres
- Adres
- Markt 20 ,
- Tel.
- GSM
- Website